Solceller

Hør mere om solceller

Har du et projekt eller en opgave, stor som mindre, er vi klar til at give dig et tilbud på det.

Er solceller investeringen værd?

Solceller er blevet et populært valg hos danskerne og måske også for dig? Du kan med ro i maven og god samvittighed overfor miljøet få installeret solceller, så du kan producere din egen strøm. Vi tilbyder erfarne autoriserede solcelleinstallatører i København og omegn. Står du og overvejer om det kan betale sig eller skal du have solceller installeret i din bolig? Så kan du altid bruge Håndværkergruppen Danmark.

Opnå besparelser på din næste elregning

Solceller er en god klimavenlig løsning, som giver dig mulighed for at producere klimavenligt strøm, så du kan opnå en større selvforsynende bolig. Der er mange fordele ved denne type af strøm og det er en god investering. Tal fra Energistyrelsen viser, at du kan spare helt op til 6.700 kr. på din elregning og vi ser også bedre chancer for at øge husets værdi ved videresalg. Et solcelleanlæg afleder mindre CO2, og vil give dig et mere klimaneutralt hjem grundet en mere bæredygtig opvarmningskilde via f.eks. en varmepumpe. Dit nye solcelleanlæg giver strøm hele året – også når det er mørkt.

Ingen opgave er hverken for stor eller for lille. Vores installatører kan bl.a. hjælpe dig med:

  • Solcelleanlæg til rækkehus eller huse med skråtag
  • Montering af solceller og batteri
  • Solceller til parcelhuse Rådgivning, beregning og placering af solceller

Skal vi hjælpe dig i mål?

Når du vælger at bruge Håndværker gruppen Danmark, får du tilknyttet en autoriseret solcelleinstallatør, der har erfaring indenfor faget og ved, hvordan opgaven skal udføres. Vores installatører har stor viden omkring seneste trends på bl.a. solcelletyper og installation på specielle boliger. Når du vælger os, sikrer vi et arbejde der er veludført, professionelt og i høj kvalitet. Vi lægger stor vægt på et grundigt forarbejde, og vi lader os ikke friste af hurtige løsninger, men leverer det bedst mulige resultat uanset om opgaven er stor eller lille. Udfyld vores formular med de vigtigste informationer, vi har brug for at vide, og en beskrivelse af den opgave, du ønsker, vi udfører. Jo mere præcis du beskriver opgavens omfang og indhold, desto mere et realistisk bud, kan vi give dig på din opgave.

Du er altid velkommen til at kontakte os og få et uforpligtende tilbud. Vi glæder os til at tage en snak omkring dine muligheder.