Badeværelse

Hør mere om nyt badeværelse

Har du et projekt eller en opgave, stor som mindre, er vi klar til at give dig et tilbud på det.

Skal du have et nyt badeværelse?

Nogle gange kræver det kun en mindre renovering af dit badeværelse, andre gang er det en større omgang – stor som lille opgave, står Håndværkergruppen Danmark altid klar til at rådgive, udføre og levere renovation og installation af badeværelser i København og nærområder.

Få det gjort rigtigt - uden problemer - første gang

Når du skal i gang med at bygge et nyt badeværelse eller renovere det eksisterende. Kan det ofte betale sig at tage en eller flere fagmand med i processen. En forkert installation kan nemlig føre til alvorlige ulykker. Det kræver viden og den fornødne erfaring, når væggene skal sikres imod fugt. Belysning og stikkontakter skal monteres samt installeres, da disse har højere krav end i andre rum. Herudover vil vi sammen få lagt en plan for projektet alt fra fliser og klinker til de korrekte installationer. Så dit nye badeværelse både er sikkert og flot på samme tid.

Når du vælger at bruge Håndværkgruppen Danmark, kan du altid regne med kompetent rådgivning og personlig service. Uanset om du bor i nybyggeri eller i en ældre bygning. Vi sørger for at den el-installatør, du booker til din opgave, installerer lovpligtige el-løsninger som tilpasses netop det behov, du står med.

Skal vi hjælpe dig i mål?

Når du vælger at bruge Håndværkergruppen Danmark, får du tilknyttet en autoriseret fagfolk. Der har erfaring indenfor faget og ved, hvordan opgaven skal udføres. Vi har stor viden omkring seneste trends på bl.a. installation i vådrum og lovmæssige regler som sikrer en forsvarlig installation. Når du vælger os, sikrer vi et arbejde der er veludført, professionelt og i høj kvalitet.

Vi lægger stor vægt på et grundigt forarbejde, og vi lader os ikke friste af hurtige løsninger. Men leverer det bedst mulige resultat uanset om opgaven er stor eller lille. Udfyld vores formular med de vigtigste informationer, vi har brug for at vide, og en beskrivelse af den opgave, du ønsker vi udfører. Jo mere præcis du beskriver opgavens omfang og indhold. Desto mere kan vi give dig, et realistisk bud, på din opgave.

Du er altid velkommen til at kontakte os og få et uforpligtende tilbud. Vi glæder os til at tage
en snak omkring dine muligheder.