Maler

Bestil maler

Har du et projekt eller en opgave, stor som mindre, er vi klar til at give dig et tilbud på det.

Book en erfaren maler

Book en maler til indendørs og udendørs arbejde i København og nærområder. Står du og skal have malet sommerhuset, spartlet vægge, klargjort til tapetsering eller noget helt andet, kan du altid bruge Håndværker Gruppen Danmark.

Maler arbejde er mere omstændeligt end du tror

Godt udført malerarbejde giver flotte resultater, får din bolig til at være velholdt og velplejet på samme tid. Du har sikkert prøvet at male væggen derhjemme, og ved hvor omstændeligt et arbejde det er. Det kræver bl.a., at du skal afdække de områder, som ikke må blive berørt af malingen. Det kræver grundighed og præcision. Derefter kommer sammensætning af hvilken type af maling, du skal bruge til opgaven. Hvis du skal male badekarret eller håndvasken, er det supervigtigt at vælge vådrumsmaling. Skal det være akryl eller oliemaling?

Svaret afhænger af, hvad du skal male, hvor og mange andre elementer. Derfor er en malers arbejde meget mere krævende i praksis, end du måske går og tror. Vores malere kan hjælpe dig med forskellige projekter:

  • Maling af lofter, vægge, gulve, paneler, vinduer osv.
  • Spartling af vægge og lofter
  • Slibning og rensning af overflader
  • Tapetsering, fjernelse af tapet og filtopsætning
  • Sikre korrekt opsætning af stuk og rosetter
  • Opsætning af glasvæv og glasfilt
  • Sprøjtemaling af bl.a. døre

Bestil en maler og få det gjort ordentligt

Vores malere har mange års erfaring, og du kan med ro i maven overlade arbejdet til dem. Når du bestiller en maler igennem os, kan du læne dig trygt tilbage i sofaen og vi garanterer, at vi overholder alle forholdsregler. Vi udfører og har hjulpet private kunder og virksomheder med stor tilfredsstillelse. Vi ved, hvor vigtigt det er for et godt resultat, at du får en erfaren maler til at udføre opgaven. Det gør hele forskellen. Du slipper for at udføre arbejdet selv og det bøvl, det ofte kan medføre. Du undgår ærgrelserne over at malingen er løbet, at du ender med en ujævn væg eller at projektet tager dobbelt så lang tid, end det havde gjort, hvis du har investeret i en professionel med mange års erfaring.

Skal vi hjælpe dig i mål?

Når du vælger at bruge Håndværker Gruppen Danmark, får du altid en maler, der har erfaring indenfor faget og ved, hvad der virker og kan lade sig gøre. Maleren modtager gerne input fra dig, så i samarbejde med hinanden, kan finde den bedst mulige løsning på din opgave. Vi har stor viden omkring seneste trends indenfor bl.a. materialer, der kan gøre den helt store forskel i dit hjem. Vi sikrer også, at du får farvet væggene med den helt rigtige maling i forhold til hvilket rum, der skal males og ud fra væggens opbygning og meget mere. Det kan være svært at besidde den viden, hvis du ikke selv er udlært. Har du et malerprojekt, du mangler hjælp til? Uanset om det er indendørs eller udendørs, nybyg eller renovering af noget eksisterende, står Håndværker Gruppen Danmark klar til at hjælpe dig. Når du vælger os, sikrer vi et arbejde der er veludført, professionelt og i høj kvalitet.

Vi lægger stor vægt på et grundigt forarbejde, og vi lader os ikke friste af hurtige løsninger, men leverer det bedst mulige resultat uanset om opgaven er stor eller lille. Udfyld vores formular med de vigtigste informationer, vi har brug for at vide, og en beskrivelse af den opgave, du ønsker, vi udfører. Jo mere præcis du beskriver opgavens omfang og indhold, desto mere et realistisk bud, kan vi give dig på din opgave.

Du er altid velkommen til at kontakte os og få et uforpligtende tilbud. Vi glæder os til at tage en snak omkring dine muligheder.