Ejendomsservice

Bestil ejendomsservice

Har du et projekt eller en opgave, stor som mindre, er vi klar til at give dig et tilbud på det.

Vi tilbyder utallige typer af ejendomsservice i København og omegn. Hos Håndværker Gruppen Danmark kan du få et uforpligtende tilbud, der kan løse store som små opgaver. Om din forening står og har brug for hjælp til vedligeholdelse af udendørsarealer, rengøring eller et helt andet område indenfor ejendomsservice, kan du finde en aftale hos os.

Måske er du bestyrelsesmedlem i din boligforening eller har ansvar for at outsource vedligeholdelsesopgaver på dit arbejde. I stedet for at uddelegere de forskellige arbejdsopgaver til flere virksomheder, kan det være smart at samle det hos et ejendomsservicefirma, fordi du vil kunne spare penge og få en bedre pris. Uanset om opgaven er stor eller lille, kan vores håndværkere hjælpe med praktisk assistance som:

• Vaskearbejde mht. trapper og vinduer
• Vedligeholdelse af udendørsområder
• Fejning og snerydning
• Indendørs og udendørs rengøring
• Affald og bortskaffelse af skrald
• Tilsyn med varmeanlæg
• Inspektion

Lav en samlet ejendomsserviceaftale hos Håndværker Gruppen Danmark og få ro i maven

Vores servicevirksomheder har mange års erfaring, og du kan med ro i maven overlade arbejdet til dem. Prisen vil naturligvis afhænge af antal opgaver, hyppighed og varighed og kan variere fra firma til firma. Vi udfører og har hjulpet private kunder og virksomheder med stor tilfredsstillelse og det samme kan ske for dig.

Vi ved, hvor vigtigt det er for et godt resultat, at du får en erfaren virksomhed til at udføre opgaven. Det gør hele forskellen. Du slipper for at udføre arbejdet selv og det bøvl, det ofte kan medføre. Du undgår at skulle koordinere med boligforeningens beboere om vedligeholdelse, men kan i stedet hyre et firma til at varetage viceværtslignende opgaver, som i sidste ende vil spare tid, penge og ressourcer.

Lad en af vores dygtige ejendomsservicefirmaer stå for hele processen

Når du vælger at bruge Håndværker Gruppen Danmark, får du altid en aftale med firmaer, der har erfaring indenfor faget. Har du brug for ejendomsservice? Så samarbejder vi med forskellige virksomheder og ved anvende os, kan du nemt finde nogle i nærområdet, så i kan få afklaret hvilke og hvor mange opgaver.

Når du vælger os, sikrer vi et arbejde der er veludført, professionelt og i høj kvalitet. Vi lægger stor vægt på et grundigt forarbejde, og vi lader os ikke friste af hurtige løsninger, men leverer det bedst mulige resultat uanset om opgaven er stor eller lille. Udfyld vores formular med de vigtigste informationer, vi har brug for at vide, og en beskrivelse af den opgave, du ønsker, vi udfører. Jo mere præcis du beskriver opgavens omfang og indhold, desto mere et realistisk bud, kan vi give dig på din opgave.

Du er altid velkommen til at kontakte os og få et uforpligtende tilbud. Vi glæder os til at tage en snak omkring dine muligheder.