Isolering

Hør mere om isolering

Har du et projekt eller en opgave, stor som mindre, er vi klar til at give dig et tilbud på det.

Isolering af din bolig giver en billigere varmeregning

Isolering og efterisolering af dit hjem vil ikke kun forbedre indeklimaet, men vil også give dig et mindre varmeforbrug og en lavere regning. Vi tilbyder erfarne autoriserede installatører i København og omegn. Står du og overvejer om det kan betale sig eller skal du have efterisolereret i din bolig? Så kan du altid bruge Håndværkergruppen Danmark.

Opnå besparelser på din næste varmeregning

Ved at fokusere på isolering og efterisolering har mange fordele. Det kan bl.a. gøre din varmeregning mindre, da isoleringen vil være med til at holde bedre på varmen. Det vil også være en af de væsentligste årsager til at øge husets værdi, når energiforbruget er minimalt. Isolering er med til at forberede indeklimaet og komfort, som vil mindske en risiko for skimmelsvamp, træk og overforbrug af varmen. Det betyder samtidig et lavere forbrug af energien, som er med til at reducere CO2 udledning, hvilket i sidste ende er til gavn for klimaet.

Ingen opgave er hverken for stor eller for lille. Vores installatører kan bl.a. hjælpe dig med:

  • Isolering af loft og tage
  • Isolering af ydervægge samt facader
  • Hulmursisolering
  • Isolering af gulve og etage
  • Rørisolering og andre isoleringstyper (spørg os)

Skal vi hjælpe dig i mål?

Når du vælger at bruge Håndværkergruppen Danmark, får du tilknyttet en autoriseret installatør, der har erfaring indenfor faget og ved, hvordan opgaven skal udføres. Det er ekstra vigtigt, at isoleringen gøres byggeteknisk korrekt, da du kan opleve store problemer med f.eks. fugt og kuldebroer grunden at isolering ikke slutter tæt. Når du vælger os, sikrer vi et arbejde der er veludført, professionelt og i høj kvalitet.
Vi lægger stor vægt på et grundigt forarbejde, og vi lader os ikke friste af hurtige løsninger, men leverer det bedst mulige resultat uanset om opgaven er stor eller lille. Udfyld vores formular med de vigtigste informationer, vi har brug for at vide, og en beskrivelse af den opgave, du ønsker, vi udfører. Jo mere præcis du beskriver opgavens omfang og indhold, desto mere et realistisk bud, kan vi give dig på din opgave
Du er altid velkommen til at kontakte os og få et uforpligtende tilbud. Vi glæder os til at tage en snak omkring dine muligheder.