Energioptimering

Hør mere om energioptimering

Har du et projekt eller en opgave, stor som mindre, er vi klar til at give dig et tilbud på det.

Energioptimering er en langsigtet investering

Energioptimering og renovering af din bolig er noget, der har meget fokus og har haft det de sidste par år. Det er både godt for dig og miljøet, når du får installeret energioptimeringsløsninger, der bruger den anvendte energi effektivt og tager kun de ressourcer i brug, der er nødvendige. Vi tilbyder erfarne autoriserede fagfolk i København og omegn. Overvejer du at energioptimere dit hjem? Så kan du altid bruge Håndværkergruppen Danmark.

Sådan får du et mindre energiforbrug og sparer penge

Energioptimering og effektivisering af energiproduktionen, giver dig mulighed for at producere klimavenligt strøm, som både er godt for miljøet her og nu og i fremtiden. Optimeringen indebærer at renovere eller udskifte udstyr, så du anvender mindre energi. Det kan være alt fra udskiftning af ældre varmeanlæg, efterisolering så din bolig holder bedre på varmen, gå fra en varmekilde til en anden eller udskiftning til mere energivenlige yderdøre. Du kan få tilskud og fradrag helt op til 12.000 kr. pr. person, når du skal energioptimere dit hjem hvert år. Og du kan spare helt op til 50-75% på dine varmeregning.

Der er mange fordele ved denne energiløsning:

  • Du kan opnå store energibesparelser og dermed en billigere elregning.
  • Du øger din boligs værdi, hvis du vil sælge.
  • Dit indeklima bliver sundere.
  • Det er en mere miljøvenlig løsning, der udleder mindre CO2.

Skal vi hjælpe dig i mål?

Når du vælger at bruge Håndværkergruppen Danmark, får du tilknyttet en autoriseret fagmand, der har erfaring indenfor faget og ved, hvordan opgaven skal udføres. Når du vælger os, sikrer vi et arbejde der er veludført, professionelt og i høj kvalitet. Vi lægger stor vægt på et grundigt forarbejde, og vi lader os ikke friste af hurtige løsninger, men leverer det bedst mulige resultat uanset om opgaven er stor eller lille. Udfyld vores formular med de vigtigste informationer, vi har brug for at vide, og en beskrivelse af den opgave, du ønsker, vi udfører. Jo mere præcis du beskriver opgavens omfang og indhold, desto mere et realistisk bud, kan vi give dig på din opgave.

Du er altid velkommen til at kontakte os og få et uforpligtende tilbud. Vi glæder os til at tage
en snak omkring dine muligheder.